27 Nisan 2015 Pazartesi

Bitenler ve Çöpe Gidenler Nisan 2015 2.Bölüm

 Saç bakımımızı bitirdiğimize göre diğer bakım ürünlerine geçelim :)


Listerine Stay White Ağız Bakım Suyu 500 ml
 Gerçekten söylediğini yapıyor ve dişlerinizi beyazlatıyor. Alkol olduğu için olukça etkili bir ürün, nefes tazelemede çok başarılı. Ama bir Sensodyne değil ;)

Şelale Aseton 120 ml
 Çileğin kendisini de çilek kokulu ürünleri de pek bir severim :) Şelale' nin asetonu ara sıra aldığım bir aseton, çilek esansları gerçekten çok doğal kokuyor. Ojeyi ise orta karar çıkartıyor diyebilirim.

Lapitak Ayak Bakım Kremi Unisex 60 ml
 Bittiğine üzüldüğüm ürünlerden biri bu da :( Vazelin gibi bir yapısı olmasına rağmen o kadar çabuk emiliyordu ki beni her sürdüğümde şaşkınlığa uğratıyordu. Ve topuklarımı çok güzel yumuşatıyordu. Kokusu da çok hafifti. Denk geldikçe alacağım bir ürün oldu şimdiden :)

Johnsons' s Face Care Nemlendirici Yüz Kremi 50 ml
 Rahmetli anneannem hep derdi bela okuma kızım diye, okumayacağım her ne kadar okumak istesem de bu krem için. Alerjik reaksiyon mu arasınız, soyulan bir yapı mı ararsınız, olumsuz ne ararsanız bu kremde var. Bir tek kokusu güzeldi galiba. Şans verip her sürdüğümde yüzümü kızarttı ve sürerken bir süre sonra pütür pütür olup dökülmeye başlıyordu krem. "Tutmayan krem" yapmışlar :D Emilmeyince napsın yer çekimine yenik düşüp aşağı dökülüyordu :) Ellerime bol bol süre süre bitirdim bir şekilde. Artık üretilmiyor galiba ama görürseniz orayı terk edin, sakın yanına yaklaşmayın :)

 Sizler bu ürünleri kullandınız mı? Memnun kaldınız mı yoksa hayatta bunu bir daha almam mı dediniz :) Yorumlarınızı aşağıya yazarsanız sevinirim. Görüşmek üzere...





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder