30 Eylül 2016 Cuma

Moshos Garden Dosyası: Amber ve Gül Kil Maskesi

   Herkese merhaba :) Bugün en ama en sevdiğim yüz maskemi beraber inceleyeceğiz :) Cildimi kurutmadan gözeneklerimi temizleyen bu minnoş Moshos Garden'ın  en popüler ürünlerinden ;) Ve benim de o kadar övgüye dayanamayıp satın aldığım ilk ürünü. Moshos Garden'dan alıp da memnun kalmadığım bir tek ürün bile olmadı. Toniğimi, nemlendiricimi, bakım yağlarımı, yüz yıkama jelimi, maskemi bittikçe yeniliyorum ve çok severek kullanıyorum. Bu maske ise tartışmasız markanın en sevdiğim ürünü :)

21 Eylül 2016 Çarşamba

Dev Bitenler V

L'oreal Paris Casting Sunkiss Jelly (100 ml)
   İkincisini bitirdiğim ve saç rengimi etkisi azalarak devam etse de bir yıl gibi uzun bir süreliğine açan bu saç açıcı jeli ve uygulanışını detaylı bir şeklide anlattım. O yazıya zıplamak için tık tık :)

10 Eylül 2016 Cumartesi

Cyrene Dosyası: Moonlight Beauty Concentrate Serum

   Herkese merhaba:) Bugün sizlere çok severek kullandığım bir gece serumdan bahsedeceğim. Bildiğiniz gibi hayvanlar üzerinde deney yapmayan ve -özellikle cilt bakımında- olabildiğince doğal içerikli ürünler kullanmaya çalışıyorum. Cilt bakım ürünlerim ise ağırlıklı olarak Moshos Garden, Cyrene ve Forever Living markalarından oluyor. Bu nedenle hem sevdiğim ürünleri sizlere tanıtmak, bendeki etkilerini anlatmak hem de bu ürünleri marklarına göre ayırarak daha detaylı bir şekilde incelemek için "dosyalar" oluşturuyorum ve bu marka dosyaları altında sizlere aktarıyorum. Cyrene Dosyası'nın ikinci elemanı olarak ise her gece yatmadan önce kullandığım ve memnun kaldığım bir seruma yer vermek istedim.

9 Eylül 2016 Cuma

Dev Bitenler IV

Watsons Naturals Argan Oil Şampuan (490 ml)
   Watsons'ın kendi markasına ait saç serilerinden olan Naturals by Watsons'ı ilk defa deneyimleme fırsatım oldu. İndirimsiz hali ile bile miktarlarının da büyük olduğunu düşünecek olursak uygun fiyatlı olan bu seri diğer saç serilerine göre doğal içerikli. Ayrıca ECOCERT sertifikasına da sahip. Şampuanı paraben, mineral yağ, silikon, Sodyum Lauril Sülfat ve renklendirici içermiyor. Baya doğal anlayacağınız :)